Bazat e Arsimit Fizik me Metodikë
Fakulteti Pedagogjik - "Shën Klimenti i Ohrit"
Prof. Dr. Bujar Saiti
arsimi fizik
Mirë se vini

Kultura fizike është një pjesë e kulturës shoqërore dhe shtylla e shëndetit që kontribon në zhvillimin e përgjithshëm të një shoqërie.
Si proces i organizuar pedagogjik, edukata fizike si pjesë përbërëse e kulturës fizike ka për qëllim zhvillimin e gjithanshëm të nxënësve me aftësi e shprehi lëvizore, me cilësi të larta fizike, morale dhe mendore.

Më tepër...
Lajmërime

12/06/2023
Lajmërim!
Notat e pergjithshme nga provimet e realizuara jane shpallur ne IKNOW sistemin.
Ne indeks notat do te shenohen te merkuren (14 qershor) ne ora 11.00h ne kabinetin 202.
Ne nderkohe, studentet qe kane verejtje apo nevoje per sqarime mund te vijne neser (e marte, 13 qershor) ne ora 11.00h.